Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.11.2018. 15:47

Shift Money 

FinTech startupi na Shift Money konferenciji

U Zagreb stiže 10 perspektivnih startupa industrije financijskih tehnologija.

FinTech startupi na Shift Money konferenciji

U Zagrebu se 26. i 27. studenog održava Shift Money konferencija, na koju dolazi 10 perspektivnih startupa industrije financijskih tehnologija (FinTech) kako bi, uz ostale sudionike konferencije, raspravljali o novim načinima plaćanja, blockchainu te revolucionarizaciji zajmova i osiguranja.

Pojavom interneta i brzog razvitka tehnologije, danas su sinonimi za novac kreditne i debitne kartice, kriptovalute, mobilno bankarstvo, beskontaktno plaćanje i slične inovacije koje su promijenile način na koji razmišljamo o novcu i generalno o financijama.

Industrija koja sve to obuhvaća naziva se financijske tehnologije, skraćeno FinTech. Njezini se temelji trenutno dobro tresu jer mladi ljudi s novim tehnološkim idejama i projektima tjeraju banke i ostale institucije na preispitivanje uloge tradicionalnog novca. Upravo zbog toga održava se konferencija Shift Money koja želi, u ovim ranim početcima industrije, postaviti i Hrvatsku kao jednu od njezinih prijestolnica.

Picture_4

Shift Money će, kroz dva dana, na jednom mjestu okupiti predstavnike najznačajnijih tvrtki i stručnjake iz svih sektora FinTech industrije koji će raspravljati o budućnosti novca. Na pozornici će svoje ideje i iskustva predstaviti preko 40 vodećih stručnjaka industrije koji će govoriti o novim načinima plaćanja, blockchainu te revolucionarizaciji zajmova i osiguranja. Nekolicina stručnjaka dolazi iz tvrtki poput Barclays, The Economist, Citi Bank, Lloyds Bank, Mashable, Coinbase i mnogih drugih.

Pored stručnjaka, na Shift Moneyu će 10 startupa iz cijelog svijeta dobiti priliku predstaviti svoje ideje ispred žirija, investitora i novinara te ih uvjeriti kako upravo oni mogu najviše utjecati na industriju financijskih tehnologija. Projekti poput ovih zaslužni su za promjene koje svakim danom dolaze sve više do izražaja i mijenjaju način na koji koristimo novac.

Više informacija, raspored konferencije te karte možete pronaći na službenoj stranici money.shiftconf.co.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Konferencija Shift Money FinTech
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam