Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.03.2023. 14:53

Embedded World 

Byte Lab se predstavlja na Embedded Worldu

Embedded World je najveća konferencija i izložba za ugrađena (embedded) rješenja u Europi.

Byte Lab se predstavlja na Embedded Worldu

Hrvatska tvrtka Byte Lab ovaj tjedan predstavlja svoja inovativna rješenja na Embedded Worldu u Nürnbergu, najvećem sajmu za embedded rješenja u Europi. Ovo je također odlična prilika za istraživanje novih tehnologija i onog što je aktualno u industriji.

DSC05880

"S obzirom da smo prvi puta na Embedded Worldu u ulozi samostalnog izlagača, vrlo smo zadovoljni ishodom prvog dana i očekujemo da će iduća 2 dana biti vrlo produktivna. Ovakve prilike rado iskorištavamo za kontakt s postojećim klijentima, obnavljanje starih konekcija i stvaranje novih gdje ih upoznajemo Hrvatskom i načinom rada hrvatskih firmi", navode iz Byte Laba“.

DSC05816

Embedded World Exhibition & Conference olakšava izravnu interakciju s velikim brojem stručnjaka i kvalificiranih dobavljača iz cijelog svijeta. Bilo na specijalističkim forumima, stručnim panelima, svjetskoj konferenciji o ugrađenim uređajima ili konferenciji o elektroničkim zaslonima, stručnjaci iz zajednice ugrađenih uređaja sastaju se kako bi zajednički razvili ideje i koncepte za budućnost.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Byte Lab
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->