Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.06.2022. 11:08

Promo članak 

Budućnost mobilne fotografije u rukama dva titana

Dvoje predvodnika u industriji  žele kreirati tehnologiju za novu eru fotografije i videografije pametnih telefona.

Budućnost mobilne fotografije u rukama dva titana

Partnerstvo tvrtki vivo i ZEISS uspostavljeno je s dugoročnom namjerom da potrošačima pruži najbolje iskustvo snimanja, a u korijenu suradnje je dijeljena ambicija za kvalitetom i preciznošću, kao i za razvojem uzbudljivih pametnih telefona s profesionalnom tehnologijom i značajkama fotoaparata. 

PROMO ČLANAK

Zajedničkim istraživanjem i razvojem u vivo ZEISS Imaging Labu, nastoje kombinirati jedinstveno znanje o tehnologiji snimanja, s intuitivnim korisničkim iskustvom pametnih telefona. Ovo partnerstvo omogućuje da vivo održi svoje obećanje potrošačima da stavlja kameru na prvo mjesto. Lansiranjem svog vodećeg pametnog telefon X80 Pro  u Europi, vivo donosi korisnicima sljedeću razinu vrhunskog iskustva s novim značajkama kinematografske fotografije koje je zajednički projektirao sa ZEISS-om te održava dano obećanje.

X60 Pro_01

 

ZEISS je globalni vođa u optici i elektronici, osnovan 1846. godine i ima više od 34.000 zaposlenika. Razvijaju i proizvode najsuvremenije objektive za profesionalce i ambiciozne korisnike iz hobija, industrijske uređaje i kinematografiju. Jedna od njihovih velikih prekretnica je bio razvoj "Tessar" objektiva prije 100 godina, a objedinjuje dosad nedostižnu razinu oštrine slike s kompaktnim dizajnom. 

LABORATORIJ ZA RAZVOJ MOBILNE FOTOGRAFIJE 

vivo i ZEISS dijele profesionalno razumijevanje za važnost optičkog sustava i njegovog utjecaja na performansu doživljaja kamere na pametnim telefonima. S obzirom na to da ove kompanije imaju svoju globalnu mrežu timova za istraživanje i razvoj, logičan korak je bio udruživanje resursa u zajednički vivo ZEISS Imaging Lab, gdje zajedno kreiraju budućnost fotografije pametnih telefona.

Optička izvedba kamere za pametne telefone definirana je optičkim dizajnom, obradom slike i integracijom sustava, a suradnja ova dva predvodnika u industriji, spaja duboke uvide i znanje vivo tehničara i ZEISS inženjera u tim područjima. Uz to, strogi postupci testiranja i precizno upravljanje laboratorijem osigurava najviše standarde kvalitete za naprednu tehnologiju fotografije i videografije. 

POMICANJE GRANICA ZA "SAVRŠENI SNIMAK" 

vivo i ZEISS zajedno doprinose budućnosti mobilnog snimanja s novim značajkama portretne fotografije, premazom objektiva koji staklo čini "nevidljivim" i vivo V1+ Imaging Chip. S nedavno najavljenim čipom za fotografiju, uvode se važne prednosti za potrošače kada je u pitanju mobilna fotografija i snimanje videa.

X60 Pro_05

Kombinirajući ugrađenu umjetnu inteligenciju s poboljšanjima u brzini i potrošnji energije, pomiču se granice mobilnog računalstva za obradu slika i omogućuje korisnicima da lakše naprave svoj "savršeni snimak". Također, ove dvije tvrtke rade na implementaciji staklenih leća za bolje performanse slike, posebno kada je u pitanju visoka propusnost svjetlosti, ultra-niska disperzija i jaka toplinska stabilnost. 

Carl Zeiss, osnivač tvrtke ZEISS, uvijek je isticao koliko je bitno razumijevanje zahtjeva potrošača, nikada nije ugrozio kvalitetu i uvijek je pomicao granice mogućeg. Upravo ovo partnerstvo otvara vrata u stvaranju "savršenog snimka" za korisnike i pomiče granice fotografije i videografije na pametnim telefonima. 

Više infomacija saznajte na: https://www.vivo.com/hr

Vezani sadržaji
Ključne riječi Zeiss Vivo
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->